Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Tietosuojakäytäntö

1 Johdanto

Mozebra Limited on kunnioittaa ja suojaa yksityisyyttäsi ja antamiasi henkilökohtaisia tietojasi voimassaolevien tietosuojalakien ja -asetusten mukaisesti.

Henkilötietojasi käsitellään tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. Mozebra Limited saattaa saada tietoja minkä tahansa Mozebra-nettisivuston kautta, ollessamme puhelinyhteydessä tai muilla tavoin.

Tämä tietosuojailmoitus selventää, miksi ja miten henkilötietoja kerätään ja miten ne suojataan. Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, meillä on käytössämme lisätoimenpiteet, joilla suojaamme tietoja ja turvaamme niiden luottamuksellisuuden.

Ole ystävällinen ja tutustu seuraavaan ilmoitukseen huolellisesti, jotta ymmärrät käytäntömme ja tapamme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi.

2 Keitä me olemme?

SuperNopea.com on Maltalle rekisterinumerolla C72296 rekisteröidyn Mozebra Limitedin omistama tuotemerkki (viitataan tästä lähtien "Mozebra" ja/tai "SuperNopea). Yrityksen rekisteröintiosoite on 168 Triq-it Torri, Sliema, SLM 1603, Malta. Nettisivua SuperNopea.com ylläpitää Bethard Group Limited, joka on rekisteröity Maltalle rekisterinumerolla C69565 ja osoitteella Paceville Avenue 6, St. Julians STJ3109, Malta.

Henkilötiedot säilytetään Bethard Groupin järjestelmissä ja sitä hallinnoidaan alla kuvaillulla tavalla. Sivustoa operoi Mozebra Limited (viitataan tästä lähtien "White Label" sekä "SuperNopea"), jolla on täysi oikeus käyttää kaikkea Bethard Groupin säilyttämää henkilötietoja operoidakseen SuperNopea.com -sivustoa.

Mozebra Limited käsittelee kaiken tämän sivun kautta kerätyn henkilötiedon. Näin ollen kaikki tämän dokumentin viittaukset "SuperNopeaan" ja "meihin" viittaavat SuperNopea-sivustoon.

Tulet vastaanottamaan viestejä suoraan SuperNopealta ja kaikki henkilötietojen hallintaan liittyvät oikeudet luovutetaan SuperNopealle. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi tai niiden käytöstä, ole hyvä ja ota yhteyttä tietosuojavirkailijaamme suoraan sähköpostitse: [dpo@SuperNopea.com][1].

3 Mitä tietoja keräämme

Seuraavan tyyppisiä tietoja saatetaan kerätä, kun käytät palvelujamme:

Tieto jota keräämme sinusta: Tiettyä tietoa kerätään automaattisesti kun käytät sivustoamme. Tämä tieto sisältää teknistä tietoa käyttämästäsi laitteista (kuten esimerkiksi malli, käyttöjärjestelmä, IP-osoite, selaintyyppi, mobiililaitteen tunnistin), kirjautumistieto, tietoliikennedata, online-selailutottumukset sekä muuta tietoa siitä, miten käytät tuotteitamme.

Tieto jota annat meille: Rekisteröityessäsi annat meille henkilötietosi, joita ovat muun muassa etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sukupuoli, syntymäaika, sähköpostiosoite ja asuinmaa. Jatkossa saatamme myös pyytää sinulta lisätietoa ja asiakirjoja, kuten valokuvallisen henkilötodistuksen, pankkikortin, tiliotteen, todistuksen varallisuuden lähteestä, todistuksen tulojen lähteestä, talouslaskun ja muuta tarvittavaa tietoa.

Keräämme tietoa kirjeenvaihdosta nettisivun kautta, sähköpostin kautta tai muilla tavoin (puhelinkeskusteluja saatetaan valvoa tai nauhoittaa tarkistaaksemme, että sääntöjämme on noudatettu tai ratkaistaksemme esiintyneitä ongelmia, parantaaksemme laatua tai palvelua, koulutustarkoituksessa tai löytääksemme tai ehkäistäksemme petoksia tai muuta rikollista toimintaa.)

Tieto kolmansilta osapuolilta: Saatamme saada henkilötietoja sinusta myös toisten organisaatioiden kautta, kuten tunnistuspalveluita tarjoavien yritysten, luottotietoja tarjoavien tahojen ja petosten torjuntaan perehtyneiden yritysten kautta.

Julkiset tiedot: Pyrkimyksissämme edistää vastuullista pelaamista arvioimme asiakkaidemme taloudellista tilannetta pelata. Pyrimme estämään, ettei tuotteitamme ja palvelujamme käytetä laittomiin tarkoituksiin. Tarkkailemme sellaisten tilien aktiivisuutta, joilla saattaa ilmetä riskejä. Näissä tapauksissa saatamme tarkistaa tietoja julkisista lähteistä, kuten esimerkiksi sosiaalisen median sivuilta, kiinteistöomistusta koskevista tiedoista ja maksukyvyttömyysrekistereistä. Vaikka tämä tieto on julkista, olemme edelleen hyvin varovaisia yksityisyytesi suhteen ja tarkistamme näitä tietoja ainoastaan, mikäli se on ehdottoman välttämätöntä.

4 Lähtökohdat tietojen keräämiselle

Mozebra kerää, käsittelee ja säilyttää henkilötietoja seuraavista syistä:

• kun se palvelusopimuksen täyttymisen vuoksi on välttämätöntä (haluamiesi palvelujen ja tuotteiden mahdollistamiseksi ja siten sopimuksemme täyttämiseksi, kuten esimerkiksi tilin rekisteröinnin tai vahvistamisen vuoksi ja hallinnollisista syistä. Säännöt&Ehdot jotka rekisteröinnin yhteydessä hyväksyt/olet hyväksynyt muodostavat sopimuksen ja palvelujen säännöt, joita tarjoamme); "Palvelujen hallinnointia varten" sisältää salasanojen muistutuksia, palveluviestejä kuten nettisivun huoltotoimenpiteet, päivityksiä Yksityisyydensuoja ja Evästeet -käytäntöihin tai Käyttöehtoihin.

• laillisuus- ja sääntelyvelvoitteidemme ja sitoumustemme noudattamiseksi, mukaan lukien vastuullinen pelaaminen ja rahanpesusäännökset. Saattaa olla, että meitä vaaditaan käyttämään ja säilyttämään henkilötietoja kuten lääketieteellisiä tietoja, minkä tahansa epäilyttävän käytöksen, petollisen toiminnan, rikoksen, ongelmapelaamisen tai muun mahdollisen riskin estämiseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi;

Alle on suuntaa antavasti listattu tilanteista jolloin henkilötietoja saatetaan juridisista tai sääntöjen mukaisista syistä kerätä tai käyttää: o pelaajan ohjaaminen oikean maan sivustolle lisenssimme ehtojen mukaisesti;

o palvelujamme tarjotaan ainoastaan oikeutetuille henkilöille;

o jotta voidaan seuloa pelaajia petostentorjuntaohjelmistojen varalta

o kaikenlaisen rikollisen toiminnan torjumiseksi, löytämiseksi ja asian ajamiseksi

o henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja rahalähteen löytämiseksi minkä tahansa maksutapahtuman yhteydessä;

• tuotteidemme ja palvelujemme suoramarkkinointiin ja tapahtumiin liittyvää yhteydenpitoa varten eri alustoilla, kuten sähköposti, puhelu, tekstiviesti, push-viesti tai muu soveltuva tapa. Rekisteröintisi yhteydessä sinulta tiedustellaan, haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää. Näin ollen pyydämme suostumuksesi rekisteröityessäsi. Voit tehdä valinnan, että et vastaanota suoramainontaa lainkaan. Voit myös valita, mistä lähteestä suoramainontaa haluat vastaanottaa. Näitä asetuksia on mahdollista milloin tahansa myös muuttaa kirjautuessasi omalle pelitilillesi tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen joko sähköpostilla tai live-chatissa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen dpo@supernopea.com tietosuojasta vastaavalle henkilölle.

• mistä tahansa tarvittavasta laillisesta syystä. Siinä tapauksessa henkilötietosi kuitenkin turvataan, eikä niitä käytetä millään epäoikeudenmukaisella tavalla. Henkilötietoja ei käsitellä siten, että se loukkaisi henkilön oikeuksia, vapautta tai henkilöä itseään (kuten sinua) millään tavalla. Voidaksemme määrittää, voidaanko tietojasi käsitellä, otamme huomioon useita tekijöitä, kuten mitkä ovat kohtuulliset odotuksesi tietojen käsittelylle, millainen on tietojen luonne ja millainen on käsittelyn vaikutus sinuun.

Tällaisessa tapauksessa saattaa olla mahdollista pyynnöstäsi saada raportti arviosta, joka on tehty ainoastaan laillisuusperustein. Sinulla on myös oikeus vastustaa menettelyä, mikä ei tosin ole välttämättä absoluuttinen oikeus.

Tietoja käsitellään laillisin perustein seuraavista syistä:

o tuotteidemme ja palvelujemme käyttö viedään henkilötasolle - tarjotaksemme räätälöidympää asiakaspalvelua (esimerkiksi pelaajahistoriaa tuotesuosituksissa); Mikäli et halua vastaanottaa personoituja palveluita voit poistaa asetuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen dpo@supernopea.com

o parantaaksemme tuotteitamme ja palvelujamme - analysointi- ja tutkimustarkoituksissa, kuten tehdessämme tilastollisia analyyseja ja trendianalyysejä tai selvittääksemme, mitkä ovat suosikkituotteita ja -palveluita ja parantaaksemme niittä;

o pitääksemme yhteyttä sinuun: Kyselyihin, tiedusteluihin ja valituksiin vastaaminen, ohjaaminen vastuullisen pelaamisen asiantuntijoille sekä yleisesti toimet pelaajakokemuksen parantamiseksi. Lokien käyttö toistuvien ohjelmisto-ongelmien ratkomiseksi, samoin yhteydenpitoon kampanjoista tai kilpailuista joita olet valinnut.

o pelikokemuksesi turvaamiseksi entisestään - verkon turvallisuusnäkökohdat ovat meille pelintarjoajana hyvin keskeinen asia kuten asiakkaiden verkkoyhteyksien jatkuva turvaaminen

Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, käsittelemme niitä ainoastaan jos:

o olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi

o se on välttämätöntä velvoitteidemme hoitamisen ja erityisten oikeuksiemme tai lainsäädännön kannalta (työttömyys, sosiaaliturva, sosiaalisen suojelun laki);

o liittyen henkilödataan, jonka olet tehnyt julkiseksi;

o oikeudellisten vaatimusten noudattamiseksi tai puolustamiseksi

o noudattaaksemme yleistä etua tai EU:n tai sen osakkuusvaltion lakia

MIkäli et toimita meille jotakin tiettyä henkilötietoa, saattaa se aiheuttaa sen, ettemme kykene tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

5 Evästeet

Evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä tiettyjen sivustojemme osien toiminnallisuuden ja turvallisuuden säilyttämisessä. Me käytämme niitä myös tehdäksemme sivuistamme nopeammat, helpommat ja personoidummat juuri sinulle.

Tämän johdosta evästeet keräävät joitain henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun käyt verkkosivustoillamme. Voit valita, hyväksytkö vai hylkäätkö tietyntyyppiset evästeet ja hallinnoida tätä ominaisuutta oman laitteesi selaimen asetuksissa. Teemme tämän tiettäväksi näyttämällä oman evästeilmoituksemme, kun vierailet sivustollamme.

Ole hyvä ja tutustu evästekäytäntöömme saadaksesi lisätietoa.

6 Koska me luovutamme henkilökohtaisia tietojasi?

Joissain tilanteissa Mozebra jakaa tietojasi kolmannen osapuolen kanssa. Suoritamme tarkistuksia varmistaaksemme, että yritykset, joiden kanssa työskentelemme, antavat tiedoillesi saman suojan ja huolellisen käsittelyn kuin mekin. Sekä Mozebra että ko. yritykset ovat velvoitettuja käsittelemään tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja toteuttamaan velvoitteemme sopimuksellisilla toimenpiteillä.

Seuraavissa tilanteissa luovutamme tietoja kolmannelle osapuolelle:

• Sinun informoimisesi tärkeistä muutoksista tai ominaisuuksien kehityksistä ja tuotteiden sekä kyseisten palveluiden kohdalla tapahtuvista toimenpiteistä.
• Jos sääntelyelin on meidät määrännyt tekemään niin.
• saatamme ohjeistaa ja valtuuttaa pelaajan rahoituslaitoksen ilmoittamaan tietoa, jota säätelyelin vaatii
• Kun tarkoituksena on vakiinnuttaa, toimeenpanna tai puolustaa laillisia oikeuksiamme.
• Petosten tutkinta- ja valvontatarkoituksessa tapauksissa, joissa SuperNopeailla on hyväksyttävä aihe epäillä pelitilillä tapahtuvia väärinkäytöksiä. henkilöllisyyden todentamispalvelut
• henkilöllisyyden tarkastusvirastojen kanssa;
• palveluntarjoajat joiden palvelut tukevat omiamme, kuten rahalaitokset tai kokonaisuudet, jotka tukevat maksupalvelujamme
• kolmannen osapuolen kokonaisuudet, joiden kautta tulet asiakkaaksi
• Ulkopuolisille tilintarkastajille, jotka riippumattomina auditoivat yritystämme pelintarjoajia sitovien erityisten lakien ja sääntöjen noudattamisessa.

7 Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Tällä hetkellä emme siirrä henkilötietojasi ETA -alueen ulkopuolelle.

Mikäli näin tapahtuisi yritysryhmämme sisällä tai liikekumppaneillemmme, pidämme kaikin mahdollisin tavoin huolen siitä, että kaikki tiedonkäsittely tapahtuu samalla tavalla kuin ETA -alueella.

8 Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kun se on kohtuullisen tarpeellista suorittaaksemme yllämainitut toimenpiteet ja hoitaaksemme tyydyttävästi lailliset velvoitteemme. Kun lopetat palveluidemme käytön, me tavallisesti säilytämme henkilökohtaiset tietosi vielä jonkin aikaa.

Tiettyjä tietoja säilytetään 10 vuotta palvelun käytön lopetettuasi.

9 Oikeutesi ja omat valintasi tietojesi suhteen

Henkilökohtaiset tietosi ovat sinun tietojasi ja sinulla on useita oikeuksia, joita voit toteuttaa. Sinulla on:

• Oikeus saada tietoa: Sinulla on oikeus tietää mitä tietoa sinusta on kerätty ja käytössä
• Oikeus omiin tietoihisi: Sinulla on oikeus pyytää ote henkilökohtaisista tiedoistasi, joita meillä sinusta on. Kyseessä on henkilötietolain mukainen omien tietojen tarkastuspyyntö. Jos haluat tehdä pyynnön, ole ystävällinen ja ota yhteyttä asiakastukeen tai tietosuojavirkailijaan (DPO): dpo@supernopea.com
• Oikeus tulla unohdetuksi: Joissain tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan hallussamme olevat henkilökohtaiset tietosi. On huomattava, että tämä ei vapauta meitä muiden lakien mukaisista säilytysoikeuksista. Voit pyytää tulla unohdetuksi, kun:

o tieto ei ole enää tarpeen suhteessa siihen tarkoitukseen, mihin se on alun perin kerätty (kuten on selitetty yksityisyystiedotteessamme)

o olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käyttöön, mutta päättänyt vetäytyä siitä ja me emme pysty oikeuttamaan säilytystä muulla tietosuojalaissa olevalla klausuulilla.

o käsittelemme tietoja perustelluista eduistamme ja emme voi osoittaa ylivoimaisia perusteltuja syitä jatkaa tietojen käsittelyä;

o meillä ei ole tietosuojalain mukaista laillista perustetta käsitellä tietoja

o data tulee poistaa lain vaatimassa tarkoituksessa

• Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada itsellesi henkilötietosi, jotka olet meille toimittanut yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavissa olevassa muodossa. Tämän johdosta voit vastaanottaa ja uudelleen käyttää tietojasi omiin tarkoituksiisi erilaisten palveluiden yhteydessä.
• Oikeus tietojen oikaisuun: Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi tiedon korjausta ja oikaisua ylläpitämistämme virheellisistä tai epätäydellisistä henkilötiedoistasi.
• Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä: Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä tietyissä olosuhteissa
• Oikeus kieltää henkilötietojen käsittely: Tietynlaisen tilanteen perusteella voit kieltää henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn, toisin sanoen sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien profilointi); henkilötietojen käsittely joka liittyy tieteelliseen ja historialliseen tutkimukseen tai tilastotarkoituksiin
• Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käytöstä myynti- ja markkinointitarkoituksiin milloin tahansa ottamalla yhteys asiakaspalveluun tai sähköpostilla osoitteeseen dpo@supernopea.com
• Oikeus olla olematta automatisoidun prosessoinnin kohteena: Käytämme joskus järjestelmiä, joiden avulla teemme henkilötietoihisi perustuvia automatisoituja päätöksiä. Nämä automatisoidut päätökset voivat vaikuttaa tuotteisiin, palveluihin, palveluiden käyttöoikeuteen tai muihin toimintoihin, joita tarjoamme sinulle nyt ja tulevaisuudessa. Sinulla on oikeus vastustaa automatisoinnin perusteella tehtyjä päätöksiä, ja sen sijaan pyytää oikean ihmisen väliintuloa ja päätöksen tekoa, jos koet, että asiasta aiheutuu sinulle laillisia huolia. Tämä pätee myös henkilötietoihin, joita käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi mukaan lukien).

Sinulla on oikeus kieltää tietojesi automatisoitu käsittely, mikäli se
• ei ole tarpeellista välillämme olevan sopimuksen täyttämiselle
• on lakiin perustuva;

10 Tietojesi suojaaminen

Käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti ja täsmällisellä tavalla. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi, jotka olet uskonut meidän haltuumme. Teemme kaikki tarpeelliset toimenpiteet varmistaaksemme, että kaikkea sivustojemme kautta kerättyä tietoa käsitellään turvallisesti ja tämän asiakirjan linjauksien mukaisesti ja tiukkoja tietosuojastandardeja noudattaen.

Yritämme toteuttaa ISO27001 -tietoturvastandardin periaatteita niin paljon kuin mahdollista. Neljännesvuosittain tehtävissä tietoturvatarkastuksissa varmistamme oman toimintamme moitteettomuuden.

11 Ota yhteyttä

Mikäli haluat saada lisätietoa henkilötiedoistasi tai miten niitä käytämme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä sähköpostitse tietosuojahenkilöömme:dpo@supernopea.com

Huomaathan, että vastaamme sinulle toimistoaikoina.

12 Valitukset

Mikäli haluat tehdä valituksen siitä miten henkilötiteojasi käsittelemme, ole ystävällinen ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse dpo@supernopea.com

Mikäli et ole tyytyväinen vastaukseemme tai emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi mielestäsi lain mukaisella tavalla, voit jättää valituksen asiasta johtavalle tietosuojaviranomaiselle - the Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC) – tai kansalliselle tietosuojavaltuutetulle.

13 Muutoksia tietosuojailmoitukseemme

Mozebra varaa oikeuden tarkistaa, lisätä tai muokata tätä asiakirjaa ajoittain. Ole ystävällinen ja tarkista se aika ajoin päivitysten tai muutosten varalta.

Mikäli tietosuojailmoitukseen tehdään aineellisia muutoksia, mukaan lukien muutokset, millä tavalla käytämme henkilötietojasi, saat niistä ilmoituksen ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Tämä ennakkoilmoitus antaa sinulle sopivan harkinta-ajan ymmärtää, mistä muutoksissa on kyse ennen kuin ne astuvat voimaan, ja aikaa päättää, haluatko hyväksyä nämä muutokset. Mikäli et halua hyväksyä muutoksia tietosuojailmoitukseemme, tai muutoin et hyväksy muutoksia aikarajan sisällä, saattaa olla, ettemme enää jatkossa pysty sinulle tarjoamaan tuotteitamme ja palvelujamme tai osaa niistä.

Tämä menettelytapa päivitettiin viimeksi toukokuun 17.päivä 2019.

SuperNopea on Maltalle rekisterinumerolla C72296 rekisteröidyn Mozebra Limitedin omistama tuotemerkki. Nettisivua SuperNopea.com ylläpitää Bethard Group Limited, joka on rekisteröity Maltalle ja lisensoitu Euroopan unioniin rekisterinumerolla C69565. Yrityksen rekisteröity toimipaikka on Triq Paceville Avenue no. 6, St Julians STJ 3109, Malta. Bethard Group toimii Malta Gaming Authorityn myöntämällä lisenssillä MGA/B2C/312/2015 , joka on annettu 1. toukokuuta 2018.

Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. www.peluuri.fi

© 2019 SUPERNOPEA.COM. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.

Parhaat pelit ja nopeimmat rahansiirrot tarjoaa: